TRUI gaat helaas stoppen

Lieve Kat,

Het is inmiddels weer voorjaar en ik had eigenlijk de nieuwe TRUI al verwacht. Wanneer verschijnt die?

 

Lieve Trui,

Ik ben bang dat ik je moet teleurstellen. Er komt geen nieuwe TRUI meer. Na de geboorte van mijn zoontje een jaar geleden, hoopte ik TRUI te kunnen voortzetten met een iets lagere frequentie, namelijk twee keer per jaar in plaats van ieder kwartaal. Maar helaas blijkt ook dat niet te combineren met een drukke baan en een gezin. Ik heb er dan ook voor gekozen om mij nu volledig daarop te richten.

Ik hoop dat TRUI de afgelopen jaren voor veel lezers een bron van inspiratie is geweest en dat er veel mooie werkstukken van de pennen of naald zijn gerold, die nog lang en met veel plezier gedragen of gebruikt worden, dankzij het mooie en duurzame materiaal waarvan zij gemaakt zijn. Wij hebben met ons kleine team altijd met veel plezier aan de nummers gewerkt.

Alle trouwe abonnees en lezers wil ik graag bedanken voor alle complimenten, tips en andere enthousiaste reacties op TRUI de afgelopen jaren. En hopelijk worden de oude nummers de komende jaren nog eens opengeslagen om aan een van de patronen te beginnen of gewoon om inspiratie op te doen. Alle abonnees krijgen de komende tijd gefaseerd bericht over beëindigen van het abonnement en eventueel teveel betaald abonnementsgeld zal uiteraard worden teruggestort.

Of TRUI misschien nog weleens terugkomt? Ik zeg altijd maar: zeg nooit nooit…