Abonnement

Om TRUI magazine ieder kwartaal automatisch thuis te ontvangen, is het mogelijk om een abonnement te nemen. De abonnementsprijs is € 30,- per jaar (inclusief eenmalig welkomstgeschenk). Het abonnement gaat in vanaf het eerstvolgende nummer (zomer 2017).
Om een abonnement aan iemand anders cadeau te doen klik hier.

Prijzen en voorwaarden
TRUI magazine verschijnt vier keer per jaar. De losse verkoopprijs van losse nummers is € 8,95. Het abonnementsgeld bedraagt € 30,- per jaar en dient vooraf te worden betaald. Prijswijzigingen voorbehouden. Het abonnement gaat in vanaf het eerstvolgende nummer. Abonnementen binnen Nederland zijn inclusief verzendkosten.
Het abonnement geldt voor een jaar en wordt nadien – behoudens opzegging – automatisch verlengd met een periode van maximaal één jaar. Beëindigen van het abonnement kan tegen het einde van de eerste abonnementstermijn, door uiterlijk een maand voor verschijnen van het eerste nummer van de nieuwe abonnementstermijn op te zeggen. Na de eerste abonnementstermijn kan het abonnement met inachtneming van een maand opzegtermijn worden beëindigd. Bij restitutie van reeds betaalde abonnementsgelden kunnen € 3,50 administratiekosten in rekening worden gebracht.
Voor alle welkomstgeschenken/aanbiedingen/acties geldt: zolang de voorraad strekt.

Opzeggen
Het abonnement kan opgezegd worden door een mailtje te sturen naar: info@truimagazine.nl