Haakathon

Gespot Rode-KaterHaken voor het goede doel
In heel Nederland zijn hakers aan het werk met het populaire haakpatroon van de rode kater uit Jan, Jans en de Kinderen. Zij laten zich sponsoren en verkopen de gehaakte katers om geld op te halen voor leprabestrijding. Jan Kruis, de geestelijk vader van de rode kater uit Jan, Jans en de Kinderen, is ambassadeur van de Leprastichting. Hij tekende twee avonturen waarin de bekende stripfamilie in aanmerking komt met leprapatiënten om aandacht te vragen voor deze verminkende vergeten ziekte. ‘Haakgoeroe’ Dendennis vertaalde dit stripfiguur speciaal voor de Leprastichting naar een eenvoudig haakpatroon.

Wilt u zelf een Haakathon organiseren of meedoen? Kijk op www.lepra.nl/haken of neem contact op met Cor Slob via c.slob@leprastichting.nl of 020-5950500.
Win nu één van de haakpakketten via Facebook of bestel het patroon via www.lepra.nl/webshop.

lepraDe Leprastichting
De Leprastichting wil dat lepra niet langer levens verwoest. Wij zorgen voor vroege opsporing, om handicaps te voorkomen. Voor genezing om de keten van besmetting te doorbreken. En voor medische, sociale en economische revalidatie. Zodat ex-patiënten gewoon weer kunnen deelnemen aan de maatschappij. Dat doen we altijd samen met lokale organisaties en overheden. Dankzij de steun van vele donateurs, partners en sponsoren.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s